Joke Lens

Yoga, Coaching en Heppie-Massage

Wie ben ik ?


Ik ben Joke Lens, geboren op 27/04/1974. Mijn opleiding als kinderverzorgster en mijn 22 jaar ervaring als mantelzorgster, vormden de basis voor wat ik op een gegeven moment als een heel belangrijke missie ervaarde: kinderen en jongeren een nog zinvollere en waardevolle ondersteuning kunnen aanbieden. Ik schreef mij in voor een opleiding kinderyoga/tieneryoga. Het was alsof hierdoor het zonnetje in mijn hart nog veel sterker begon te schijnen. Wat was het fijn om dit te kunnen doorgeven aan kinderen en tieners! De naam van mijn praktijk heb ik heel toepasselijk gekozen: Ki-Zonnestraal! Ki staat symbool voor liefdevolle levens-energie. Levensenergie als een zachte zon in je hart laten schijnen. Snel breidde ik mijn Ki-Zonnestraal praktijk uit naar volwassenen, om ook hen te helpen een zachte, diepe vrede in hun hart te helpen vinden. De talrijke opleidingen (zie verder) en cursussen, die ik intussen volgde, waren voor mij een belangrijke waardevolle steun in de zoektocht om mijn missie te kunnen delen.

Kinderen, tieners en volwassenen stel ik graag op hun gemak, voor we een sessie starten. Ik vind het belangrijk iedereen steeds in zijn waarde te laten. Ze mogen zijn wie ze zijn. Met hun kwaliteiten en beperkingen. Ik voel het als een hartmissie hen te helpen open bloeien tot wie ze werkelijk zijn.

Mijn aanbod


Misschien kan ik door mijn aanbod ook voor jou (volwassene of kind) een belangrijke steun betekenen? Via zachte relaxatie yoga (zowel in kleine groepjes als individueel), coaching en/of Heppie-Massage help ik je heel graag op jouw weg, naar jouw ware zelf, naar degene die jij diep van binnen bent, maar nu nog niet ten volle kan zijn. Ik neem je mee in alle zachtheid en met zorg, om te worden wie je bedoeld bent om te zijn. Jij bent uniek, net als ieder ander! Zegt het je iets om op ontdekking te gaan naar je diepe innerlijke rust? Vreugde te ervaren en verbinding te maken met je liefdevolle hart? Dan reik ik je graag helende technieken en tools aan! Zo kan je de zelfhelende kracht in jezelf hervinden en je eigen innerlijk lichtje opnieuw laten schijnen. Je spanningen, faalangsten, onrust, burn-out, ADD, ADHD, HSP en HSK en overgevoeligheid worden omgezet in een zachte ontspannen kracht. Het is een mooi geschenk dat je jezelf kan geven. Zodat jij weer helemaal kan leven vanuit je eigen ware kern.

In dit boeiende proces blijf ik mij steeds verder bijscholen, zodat ik met nog meer kennis en aanvoelen aan jullie hulpvraag kan tegemoet komen.

OPLEIDING


2009-2010:

Massage en Opleiding: Stichting tegen kanker

Macrobiotiek en gezonde voeding en de invloed van voedsel op ons gedrag, bij Mieke Hendrix

2010:

Helend Mandala tekencursus, bij Hilde Seré

2011:

Ben oké, Meditatie en St Germain/Violette vlam An En Marc

2012:

Mindfulness, bij An Deckers

2012 - 2013:

Sprankelend leven traject bij An Deckers

2013:

Coaching hsp en hsk, verdubbel je rust en verbeter je stress, bij Nadia Verhaegen

Reiki initiatie en kom in je kracht Marc Van Rymenants

Ouder/kind yoga opleiding El Sole

Ouder/kind yogabegeleiding bij El Sole

Kinderyogaworkshops bij Sofie Possemiers

2013 - 2014:

Basiscursus kinderyoga +individuele begeleiding bij Sofie Possemiers van El Sole

2014:

Yoga gedachten en krachten bij Karen van Prana Yoga

2014 - 2015:

Kinderyogadocentopleiding (erkend door de shiatsu vereniging) you-ki en heppie-zen

2015:

Tieneryogabijscholing bij Invitare

HEPPIE-massage voor kinderen/Tieners en volwassenenen terug happy,ontspannen en geaard in je lichaam (ook autisme en hooggevoeligheid)

2015 - 2016:

Therapeutische kinder-Tiener yoga-coaching opleiding bij Invitare

2016:

Kinderyoga tijdens Muzische vorming

EFT opleiding bij het Vrolijk Stekje

Yin-yoga voor volwassenen + psoas ontladingsoefeningen en fascia doorstromings oefeningen ook voor fybromyalgie en cvs bij Brigitta de Roo

2017:

Chakrayoga bij Helen Purperhart

2018:

Yoga Nidra bij Diana Aben

2019:

Burn-out coach opleiding ( in opleiding tot december 2019) bij clinic–coach

Intensieve Meditatie training ( in opleiding tot april 2020) bij Paul Baatsen vzw Hara


Zelfstudie: ‘Je kunt je leven helen’, Louise Hay

22 jaar mantelzorgster