Leen Van de Merckt

Pedicure

OPLEIDING & WERKDOMEIN

In 2005 startte ik vol energie de opleiding schoonheidsspecialisatie in Coloma Mechelen.Na 2 jaar was mijn opleiding afgerond, had ik de kneepjes onder de knie en mocht ik mezelf onder andere profileren als 'gespecialiseerde voetverzorgster'

Mijn grote droom was ooit een eigen zaak te starten. Hiervoor is niet alleen beroepskennis noodzakelijk maar ook een boekhoudkundige / financiële achtergrond meer dan welkom. Daarom besloot ik nog verder te studeren en in 2010 behaalde ik mijn bachelordiploma Bedrijfsmanagement te Thomas More.

In al die jaren heb ik mijn kennis rond pedicure uitgebreid met praktijkervaring en bijkomende opleidingen. Er blijven steeds nieuwe methodes de markt veroveren en ik zit hiervoor graag op de eerste rij. Naast mijn huidige job in de financiële wereld, mag ik mezelf met trots het statuut zelfstandige schoonheidsspecialiste in bijberoep aanmeten. De combinatie van deze 2 uiteenlopende jobs, maakt dat ik een perfect evenwicht heb gevonden tussen mijn interesses.

Ik behandel zowel vrouwen, mannen als kinderen. Hierbij vestig ik graag de aandacht op de ingegroeide, schimmel of verdikte nagel, eelt, kloven en likdoorns. Ook wanneer er geen specifieke klachten zijn, bezorg ik graag een moment van ontspanning dankzij de deugddoende voetmassage na de behandeling. Een goede preventieve voetverzorging voorkomt vaak effectieve klachten. Ik werk voornamelijk met de kwalitatieve producten van Gehwol. Voor prothesen, steunzolen of nagelbeugels kan ik u doorverwijzen naar een podoloog.

De kostprijs voor een sessie bedraagt 25 euro. Ik trek drie kwartier tot een uur uit zodat er voldoende tijd is voor een prima verzorging !