Linda Breeus

Massage

OPLEIDING & WERKDOMEIN

In 1985 behaalde ik mijn diploma Secretariaat-Moderne-Talen aan de toenmalige Hogeschool O.L.V. van de Ham te Mechelen. Bij mijn eerste en tevens huidige werkgever startte ik als secretaresse en groeide ik later door tot Credit Controller en Teamleader van de Commerciële Boekhouding.

Het besef dat het leven te kort is om het eenzijdig te houden, zette mij ertoe aan om nieuwe positieve doelen te stellen in mijn leven.

Op mijn ontdekkingstocht naar persoonlijke groei maakte ik kennis met Transformational Breath®. De enorme impact die dit ademwerk op me had, deed me beslissen om de opleiding volledig af te werken tot ik uiteindelijk zélf ademcoach zou zijn om zo anderen het krachtig instrument dat onze adem wel is, te leren kennen.

Bovendien leek mij een combinatie van ademcoach, relaxatietherapeut en massagetherapeut, een mooi en samenhangend geheel om mijn cliënteel aan te bieden en was het tevens een pakketje waarmee ik nog alle richtingen uit kon. Ik genoot mijn opleiding tot Massagetherapeut aan de Ondernemersschool te Antwerpen en leg me ondertussen nog verder toe op specialisaties die een meerwaarde kunnen zijn voor de massages die ik aanbied.

Mijn opleiding tot Certified Transformational Breath® Facilitator eindigt in juli 2016. Vanaf het najaar 2016 kan men dus ook in Groepspraktijk Vrouwvliet terecht voor individuele TB®-ademsessies. Wie nu reeds meer wilt weten over Transformational Breath®, moet zeker eens een kijkje nemen op de website van O2 Life Coaching .

Ik oefen het beroep van massagetherapeut uit in zelfstandig bijberoep en heb zo, in combinatie met mijn hoofdberoep, het perfecte evenwicht gevonden dat mij afwisseling en voldoening biedt. Dit maakt dat ik één van die gelukkigen ben, die alle dagen met veel plezier gaat werken.

Als zorgzaam iemand hecht ik veel belang aan het comfort en de kwaliteit die ik aanbied, zodat de cliënt optimaal kan genieten van een deugddoende massage op zijn/haar maat. Het is fijn te mogen vaststellen dat mensen stralend en ontspannen of verlost van pijn naar huis keren en dat ik hiertoe mijn bijdrage heb kunnen leveren.